Praktijkreglement

 • De praktijk is verplicht om naar uw legitimatie te vragen. Zou u zo vriendelijk willen zijn bij uw eerste bezoek, een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit kan een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn. Als uw gegevens tussentijds veranderen, wilt u dit dan aan ons doorgeven.
 • De behandeling wordt afgerekend op basis van restitutie. Dat houdt in dat u na iedere behandeling bij voorkeur met pin afrekent. Contant of per bank kan ook. De nota krijgt u per mail en kunt u zelf opsturen naar de zorgverzekeraar. Restitutie polissen vergoeden meestal tot 80% en sommige zelfs 100%. U dient zelf uw behandellimiet en vergoedingen in de gaten te houden. Controleer dus zelf uw polisvoorwaarden. Manuele Therapie Westera draagt niet de verantwoordelijkheid voor uw vergoeding voor fysio-, manuele en/of Atlas therapie.
 • Als u een afspraak heeft hoeft u zich niet te melden. U kunt nadat u uw handen heeft ontsmet, in de wachtruimte plaatsnemen, houdt de 1,5 meter in acht en u wordt dan op de afgesproken tijd opgeroepen. Mocht u enkele minuten moeten wachten dan vragen wij hiervoor uw begrip. Wij proberen de wachttijd tot een minimum te beperken. Mocht u onverhoopt wat langer moeten wachten dan wordt u hiervan door mij op de hoogte gesteld. In verband met de maatregelen van de RIVM, liggen er geen tijdschriften meer in de wachtkamer en kunt u ook geen koffie of thee meer krijgen.
 • U kunt een afspraakkaartje mee krijgen voor de vervolgafspraak. Ik verstuur ook een bevestiging per mail, deze bevat een link die uw afspraak meteen in uw Google agenda plaatst als u deze aanklikt. Wanneer er met vragenlijst wordt gewerkt, stuur ik u een bericht per mail om u aan te sluiten bij MijnZorgtoegang.nl, via dit portaal verstuur ik de vragenlijsten.
 • Wanneer u een afspraak niet na kunt komen, dient u deze 24 uur van tevoren af te zeggen. Ik behoud mijn recht voor om de kosten voor een niet nagekomen afspraak bij u zelf in rekening te brengen. U krijgt een nota thuisgestuurd die u binnen 14 dagen dient te betalen. De zorgverzekering vergoedt deze kosten van een niet-nagekomen afspraak niet.
 • Patiënten dienen zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.
 • Als u een jas of andere eigendommen in de wachtruimte achterlaat, let u er dan op dat u er geen waardevolle spullen in laat zitten. De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van eigendommen in of rond het pand.
 • U kunt uw auto of fiets bij de praktijk parkeren. U kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen voor de praktijk op het grint. Rijd de auto dan zover mogelijk door zodat er anderen achter u kunnen parkeren. In de straten rondom de praktijk geldt betaald parkeren. De parkeermeter bevindt zich helaas niet in de buurt, houdt daar qua tijd rekening mee.
 • Geregistreerde gegevens worden behandeld conform de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Meer informatie hierover kunt u vinden in de privacyverklaring op de website.
 • In de praktijk mag niet worden gerookt.
 • Huisdieren worden niet toegelaten in de praktijk.
 • Ik verzoek u uw persoonlijke hygiëne in acht te nemen, uw handen voor binnenkomst te ontsmetten en nadien ook. Ik neem als behandelaar de huidige maatregelen van het RIVM in acht. Dat houdt in dat ik, bij een nieuwe afspraak, telefonisch een triage op gezondheid en actualiteit van uw klacht screen. Als het nodig is, behandel ik u face to face met mondkapje, schort en beschermbril. Soms vraag ik u in overleg met de huisarts te gaan om akkoord te geven voor een behandeling bij mij. Wilt u naar elke behandeling een grote badhanddoek mee te nemen.
 • Als u in behandeling wordt genomen, vraag ik u vooraf het informed consent en de AVG te lezen op mijn website, zodat u geïnformeerd bent en akkoord gaat met de omgang van uw persoonsgegevens, de type behandeling, en de eventuele risico's die het met zich meebrengt.

Toestemmingsverklaring Manuele Therapie

Aangesloten bij

De praktijk is aangesloten bij het centraal kwaliteitsregister KNGF voor Fysiotherapie en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie.

BIG-registratie: 29054055904
Verder is de praktijk lid van het Centraal kwaliteitsregister.
AGB Zorgverlenerscode 04063204 / 04115324

kngf_merk_rgb_450x183_transp
logo_nvmt_300x73_transp