Praktijk

Locatie:
Fok 46, 8441 BN HeerenveenLocatie WW
Contact
T: 0513-645123
M: 06-41480713
E: info@mtwestera.nl

Gratis parkeren op het erf.

Openingstijden
Voor actuele openingstijden en om een afspraak te maken kunt u het best persoonlijk contact met mij opnemen. Mocht u het antwoordapparaat treffen, spreek dan gerust een boodschap in. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug.

Meenemen bij eerste bezoek

  • legitimatie i.v.m. uw BSN nummer
  • handdoek
  • evt. een verwijsbrief van de huisarts of specialist

Vergoedingen
Voor informatie over vergoedingen klik hier.

Afspraken annuleren
Wanneer u een afspraak binnen 24 uur van de afgesproken tijd annuleert ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Aangesloten bij
De praktijk is aangesloten bij het centraal kwaliteitsregister KNGF voor Fysiotherapie en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie.

KNGF-WW NVMT-WW

Verder is de praktijk lid van BIG en het Centraal kwaliteitsregister.

Klachten
Indien u klachten heeft over de behandeling, kunt u dit het beste eerst aan mij voorleggen. Mocht dit naar uw gevoel onvoldoende resultaat geven, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van de KNGF.
De folder kunt u hier downloaden.

Praktijk2
Samenwerking
Iedere woensdag is Eva van Maurik (oefentherapeut Cesar) werkzaam in de praktijk. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat oefentherapie in combinatie met manuele therapie het meest effectief is voor het behandelen van a-specifieke nekklachten. [bron: Gross, Hoving et al Spine 2004. Verhagen, Scholten-Peeters Cochraine Data base syst rev 2004]. We werken nauw samen om de patiƫnt zo spoedig mogelijk klachtenvrij te krijgen.Praktijk