Actueel (Facebook)

Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd — bij Hanze Hogeschool Wiebenga Complex.
Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera

Hip en groin injurie by athlete’s.
Jeugd en topsport, wat doet dat met de heupen?!
... See MoreSee Less

7 maanden geleden  ·  

Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera

8 maanden geleden  ·  

Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera is naar een evenement geweest in Theater Gooiland.
Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera

Cursusdag Hilversum! ... See MoreSee Less

10 maanden geleden  ·  

Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera heeft het bericht van SOMT University gedeeld.
Manuele en Fysiotherapie van der Valk Westera

Collega’s Arjen Trip, Kirsten Bakker, Tjebbe Hettinga, Marja Zeldenrust-Mulder, Kim Glas en Ronald zonder FB. Zullen we deze samen bezoeken?!Op 20 juni aanstaande organiseert SOMT University het symposium ‘De manueeltherapeut als Extended Scope specialist in de Anderhalvelijns gezondheidszorg: Crossing borders’. Gerenommeerde experts als sprekers zijn uitgenodigd die de belangrijkste actuele en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de Anderhalvelijnszorg aan u zullen presenteren.
In de Anderhalvelijnszorg kan de fysiotherapeut die opgeleid is als ‘Extended Scope Practitioner’ (ESP) een andere rol vervullen namelijk de rol van verwijzer naar de tweede lijn. Momenteel is deze route nog niet geformaliseerd, maar u kunt de nieuwe beroepscompetenties zich alvast eigen maken in onze ‘Masterclass Anderhalvelijns fysiotherapie, gericht verwijzen naar de tweede lijn’. Zie de nascholingskalender op de website.

Op dit symposium wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen binnen dit nieuwe vakgebied. Door casuïstiek bespreking zullen de beroepscompetenties die noodzakelijk zijn in de nieuwe rol van Extended Scope fysiotherapeut worden besproken. Tevens is een gastspreker uit het Verenigd Koninkrijk aanwezig om de rol van de ESP competenties zoals daar al jaren met succes wordt toegepast, aan u te presenteren. Klik op de link voor meer informatie en om je aan te melden: https://bit.ly/2I72d77
... See MoreSee Less

10 maanden geleden  ·